gitaar snaren

Gitaar snaren kopen

/
Gitaar snaren kopen hoort bij veel spelen op je gitaar! Je…
twee vogeltjes met muzieknoten

Muzieknoten

/
Muzieknoten: Het Hoe, Wat en Waarom van muzieknoten! Jij wilt…
zingende beren

Kan iedereen leren zingen?

/
Kan iedereen leren zingen? Ik kan mij voorstellen dat je dat…
drummer in bandje

Leren drummen

/
Leren drummen? Dan ben je op deze website aan het goede adres! Want…
drumstel voor uitgelichte afbeelding

Drumstel kopen

/
Drumstel kopen? Misschien vraagt jouw zoon of dochter wel…
zangeres

Goed leren zingen!

/
Goed leren zingen? Daar heb je gewoon professionele zangles…

Een Gitaar voor beginners

/
Een gitaar voor beginners gezocht? Je vriend of vriendin speelt…
gitaar spelen

Gitaar leren spelen

/
Gitaar leren spelen is een wens van veel mensen! Jij kijkt…
toetsen aanraken van een piano

Hoe beginnen met Piano leren spelen?

/
Hoe kun je het beste beginnen met Piano leren spelen? En wanneer is het goede moment om er mee te beginnen? En met welke methode en pianoleraar? Lees snel verder zodat je goed begint!
toetsenbord piano

Piano toetsen

/
Piano toetsen. Wat is belangrijk om te weten over een piano klavier of een keyboard toetsenbord? Hoe is het opgebouwd en wat kun je er allemaal over vertellen? Wat heb je nodig om piano te leren spelen? Kijk snel verder!
toetsenbord keyboard

Keyboard leren spelen

/
Keyboard leren spelen kan op verschillende manieren. Keyboard is een muziekinstrument van deze tijd met veel mogelijkheden. Daar hoort ook een online cursus bij. Zo is keyboard leren spelen een simpele uitdaging!
papavers in de zomer

Piano spelen in de zomer?

/
Piano spelen in de zomer? Het vraagt een stukje motivatie, discipline en regelmaat. Maar wanneer het piano spelen je te pakken heeft is het geen vraag meer: Piano spelen is ALL SEASONS!
iemand speelt piano

Piano Spelen Leren?

/
Piano spelen leren is voor iedereen die zelf met muziek bezig wilt zijn. Terwijl jij je muzikaal gaat ontwikkelen heeft het bovendien ook positief effect op je verdere ontwikkeling en gezondheid. Daar wil je toch meer van weten?
geld

Betaalbare Pianolessen

/
Betaalbare Pianolessen? Het is goed om te weten wat je wilt! Vind je het belangrijk om muziekstukken van Bach te spelen of ga je voor eigentijdse liedjes? Hierbij alle informatie onder elkaar!
robot speelt piano

Zelfstandig Piano leren spelen?

/
Zelfstandig Piano leren spelen? Dat behoort in deze tijd zeker tot de mogelijkheden. In dit artikel laat ik je zien hoe jij, in korte tijd, op een snelle en eenvoudige manier, zelf piano leert spelen!
liggende zandloper

In hoeveel tijd leer je Piano spelen?

/
In hoeveel tijd leer je piano spelen? Dat is helemaal afhankelijk van jouzelf en de methode die je kiest. Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent en er tijd voor neemt! Met een leuke methode leer je het snel!
muziek in regenboogkleuren

Muziekles?

/
Muziekles of muzikale vorming op school of muziekschool? Het is ook mogelijk om zonder muziekles een muziekinstrument te leren bespelen. Wat zijn de voor- en nadelen?
keyboard

Piano leren spelen op een keyboard?

/
Piano leren spelen op een keyboard? Je zou zeggen dat het mogelijk moet zijn! En dat is ook zo, al zijn er wel verschillen tussen de piano en het keyboard. Kijk hier mee wat de voor- en nadelen zijn om piano te spelen op een keyboard.
Laat dingen gebeuren

Moet je muzikaal zijn om Piano te leren spelen?

/
Moet je muzikaal zijn om piano te leren spelen? Een klein beetje muzikaal talent heb je wel nodig! Je leest hier dat bijna iedereen wel iets met muziek heeft en hoe je jouw talent kunt ontwikkelen!
rode wekker, klok

In hoeveel tijd kun je Piano leren spelen?

/
In hoeveel tijd kun je Piano leren spelen? Een belangrijke vraag wanneer je aan deze nieuwe hobby wilt beginnen. Er is een manier om in no time piano te leren spelen! Welke? Kijk snel verder!

Kan iedereen Piano leren spelen?

/
Kan iedereen piano leren spelen? In principe is dat voor iedereen mogelijk. Wanneer jij gemotiveerd bent wil je er natuurlijk ook tijd aan besteden. En met een goede pianolesmethode gaat het jou zeker lukken! Wedden?
piano toetsen en piano notenschrift

Piano noten leren

/
Piano noten leren! Hier zie je wat de voordelen zijn om het muziekschrift te kennen. Maar er zijn ook andere mogelijkheden! Welke? Kijk snel verder!
volwassen vrouw speelt op een vleugel

Piano spelen als volwassene?

/
Piano spelen als volwassene? Laat een droom werkelijkheid worden! Om piano te leren spelen ben je nooit te oud. En met een leuke methode gaat het jou zeker lukken!
Piano spelen met 1 hand

Is Piano spelen moeilijk?

/
Is Piano spelen moeilijk? Om concertpianist te worden zul je jaren piano moeten spelen om dat niveau te bereiken! Wanneer je gewoon graag piano wilt leren spelen is het goed te doen. Zeker wanneer je een leuke en goede methode kiest!
vrouw speelt akkoord op piano

Piano akkoorden leren?

/
Piano akkoorden leren spelen is gewoon de leukste en meest eenvoudige manier om piano te leren spelen. Bekijk hoe gemakkelijk het is! Dat kan jij ook!
laptop, tablet en hoofdtelefoon

Piano spelen op de computer?

/
Piano spelen op de computer is tegenwoordig mogelijk! Ik wil je vertellen met welke programma's dat kan en wat je er van kan verwachten. Kijk snel met mij mee!

Piano leren spelen zonder noten

/
Piano leren spelen zonder noten te lezen doe je volgens een leuke methode op basis van akkoorden. Dit gaat jouw manier worden om piano of keyboard te gaan spelen!
goede houding om piano te spelen

Vingerzetting bij Piano spelen

/
De vingerzetting bij Piano spelen is belangrijk om vanaf het begin goed te doen! Je zult er veel plezier van hebben!
keyboard met veel functies

Keyboard akkoorden leren

/
Keyboard akkoorden leren spelen is dé methode om in korte tijd goed te kunnen spelen op piano of keyboard. Op die manier gaat het jou zeker lukken!
piano met muziek op noten

Is noten leren lezen moeilijk?

/
Is noten leren lezen noodzakelijk? Nee, je kunt ook piano leren spelen op basis van akkoorden. Piano leren spelen op die manier is super leuk en voor iedereen mogelijk!
Amsterdam bij avond

Pianoles in Amsterdam, Rotterdam of in welke stad of plaats dan ook!

Pianoles in Amsterdam of Rotterdam, of in welke grote stad of kleiner plaats dan ook? Je online pianoleraar is overal! Een perfecte oplossing voor wie in zijn eigen tempo en tijd piano wilt leren spelen!

Hoeveel oefenen om piano te kunnen spelen?

/
Hoe vaak en hoeveel tijd moet je oefenen om goed piano te kunnen spelen? Ik geef je een persoonlijk passend antwoord. En....met de online piano lessen kun je het in je eigen tempo doen!

Piano Muziek voor elk moment

/
Piano muziek is geschikt voor elk moment. Het is fijn om te luisteren naar muziek van de piano. Je kunt ook zelf piano spelen. En verder is piano muziek goed bruikbaar als achtergrond muziek bij de studie of om je te ontspannen
vrolijke, geverfde, piano toetsen

Piano liedjes voor beginners

/
Piano liedjes voor beginners zoek je wanneer je op een leuke manier piano wilt leren spelen. Online zijn ze bij diverse piano lessen te vinden zodat jij ze in korte tijd zelf kunt spelen!
akkoorden spelen op de piano

Pianoles Online

/
Pianoles Online biedt in deze tijd veel voordelen. Je speelt in je eigen tijd, in je eigen tempo en met je eigen online leraar én ... niet duur!
met 2 handen piano spelen

Piano spelen? Natuurlijk doen!

/
Piano spelen kan een droom van jou zijn die je zelf kunt laten uitkomen. Ik laat je zien dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn om in korte tijd de leukste piano liedjes zelf te spelen!
hand op klavier speelt akkoord

Waarom kiezen voor een online piano cursus?

/
Een online piano cursus is een aanrader wanneer jij piano wilt leren spelen in deze tijd. Je hebt les wanneer het jou uitkomt en leert snel en op een leuke manier piano spelen tegen een betaalbare prijs
digitale piano

Een Digitale Piano

/
Een digitale piano is een keuze van deze tijd! Bovendien biedt een digitale piano ook veel mogelijkheden. Bekijk de verschillen die er zijn tussen een digitale piano en een akoestische piano.
piano met zilveren kerstballen

Waarom piano spelen tijdens de Feestdagen?

/
Piano leren spelen is een verrijking voor je leven. Het is ook heel mooi om met de Feestdagen kerstliederen te kunnen spelen. Kijk hoe dat mogelijk is en wees trots op jezelf!
Justin Bieber zingt en speelt piano

Piano spelen en zingen tegelijk

/
Piano spelen en zingen tegelijk: dat is de droom van veel mensen. Leer zo piano te spelen dat je jezelf kunt begeleiden en neem wat zanglessen. Waarom zou jij die droom niet uit kunnen laten komen?
klavier met goudkleur

Piano kopen?

/
Je wilt een piano kopen en kunt wat advies gebruiken. Wordt het een echte akoestische piano of ga je voor een digitale piano? Wat zijn de verschillen en waar moet je op letten? Wat is voor jou de beste keuze?

Review Piano Cursus Steven Pruis

/
Dit artikel bestaat voornamelijk uit een review dat geschreven is over de Online Piano Cursus van Steven Pruis. Je zult zien dat het een positief verhaal is. Je kunt dus met een gerust hart met deze cursus aan de slag gaan!
oude piano in kameer

Piano en onderhoud

/
Je piano heeft na aanschaf ook onderhoud nodig. Wat daar allemaal bij komt kijken wil ik in onderstaand artikel vertellen. Kijk snel verder! Je instrument is het waard!
grote en kleine hand op de piano

Piano spelen met je kleinkind

/
Wanneer je als opa of oma zelf piano speelt wil je dit bij je kleinkinderen graag stimuleren. Je kunt daardoor ook samen muziek gaan maken! In dit artikel vind je verschillende tips om dit te realiseren
jongetje speelt piano

Muzikale vorming?

/
Muzikale vorming is erg goed voor de ontwikkeling van je kind. Het verhoogt de intelligentie, de creativiteit, het zelfvertrouwen en het kunnen samen werken in een groep! Dus ga er voor!
oude man achter de piano

Pianoles voor 40+

/
Pianoles als 40+? Is het mogelijk om dan nog te beginnen? Zeker wel met de favoriete methode op basis van akkoorden! Binnen enkele weken speel je al je favoriete lied zelf op de piano of keyboard.
muziekgroep

Een muziekband opzetten

/
Samen in een muziekband spelen is motiverend. Je probeert een groep te vormen die elkaar aanvoelt en op hetzelfde niveau speelt. Door op te treden ontvang je stimulans om door te gaan.
plaatje keyboard

Een Keyboard: het alternatief voor een piano?!

/
Ik wil de verschillen tussen een keyboard en een digitale piano benoemen ten opzichte van een gewone akoestische piano. Wanneer je twijfelt over je keuze helpt deze vergelijking je mogelijk om tot een besluit te komen!
metronoom + pennenbakje

Een metronoom voor de piano: dat is handig!

/
Een metronoom is een handig hulpmiddel om letterlijk in de maat te blijven! Door het tempo van de metronoom te volgen leer je gelijkmatig met beide handen hetzelfde ritme aan te houden.
gebruikte piano

Een tweedehands Piano kopen?

/
In dit artikel wil ik met je meedenken wanneer je een tweedehands piano wilt kopen. Een goede gebruikte piano is dan een prima alternatief voor een nieuwe piano. Maar wanneer is hij goed?
Peuter heeft belangstelling voor piano

Pianoles voor kinderen

/
Pianoles voor kinderen? In dit artikel wil ik je aanmoedigen om je kinderen pianoles te geven. Het stimuleert de ontwikkeling van het kind en je geeft aan je kind iets mee voor heel het leven!
piano met rode rozenblaadjes

Piano leren spelen

/
Piano leren spelen? Wat belangrijk is en waar je op moet letten wanneer je piano wilt leren spelen!